Villanyszerelő SOS Széphalom

Megosztás

Villanyszerelő SOS Széphalom

Sürgősségi villanyszerelés Széphalom területén

Villanyszerelő mesterként 1-2 órán belül vállalom a helyszínre érkezést – Széphalom teljes területén és régiójában Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik például: zárlat megszüntetése, elosztók cseréje, biztosíték cseréje. Mindenféle villamossági hibák megszüntetése, garanciával, gyors kiszállással. Kapcsolók cseréje. Új hálózatok kiépítése és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés Széphalom vonzáskörzetében.

SOS villanyszerelés Széphalom vonzáskörzetében

Villanyszerelő ügyelet bevásárlóközpontokban – profi villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése szavatolva a munka minőségét. Ügyeleti gyorsszolgálati hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Vízmelegítők bekötése és javítása Széphalom területén. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, pontosság, elfogadható díjszabás!

 • lépcsőházi kapcsoló bekötése
 • villanytűzhely bekötése 1 fázisra
 • villanytűzhely zárlat elhárítása Széphalom
 • panelház villanyszerelés
 • lámpa felszerelés
 • bojler biztosíték szerelés Széphalom
 • biztosíték zúg Széphalom
 • lakás vezetékezése Széphalom
 • kapcsoló helyére szerelhető mozgásérzékelő Széphalom
 • kapcsoló összeszerelés
 • elmü akkreditált villanyszerelő
 • motor zárlat kimérése Széphalom
 • eph mérés Széphalom
 • eph teszt
 • fagor főzőlap hiba
 • zanussi főzőlap bekötése
 • villanyóra elektroszmog
 • villanyóra javítás Széphalom
 • villanyóra plomba sérülése Széphalom
 • méretlen fővezeték csere

Széphalomi Gyorsvillany Kft.

Villanyszerelés Széphalom területén

Villanyszerelőként vállalom az alábbi szolgáltatsokat: táphálózati gyorsszolgálat üzletben Széphalom környékén, villamos rendszerek átépítése és rendszeres ellenőrzése Széphalom régiójában, új elektromos hálózatok létrehozása.

Villanyszerelő Széphalom

Villanyszerelő Széphalom:
Zárlat megszüntetés, kapcsolók cseréje, új hálózatok létrehozása Széphalom régiójában. Társasház villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok újjáépítése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A vezetékek és kismegszakítók ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét az egyes áramkörök között. Az előírt földelés megvalósítása kötelező, és életet menthet. A falban lévő elektromos vezeték csak védelemmel ellátva futhat. Csak egy anyagból készült kábelből állhat villamos hálózat. Minden elektromos sorkapocs huzalozását kötelező ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Az összes műszaki telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (pl. dohos szuterén) ne használjunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő mester bonyolíthatja le. Vizes helyiségekben csak földelt konnektorokat használjunk. Padlásterekre még hatványozottabban igaz, hogy hangsúlyozottan fontos a kiváló minőségű villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása Széphalom

Villanyszerelés Széphalom régiójában

Mit nyújtok villanyszerelő profiként?
Villanyszerelő bizonyítvánnyal rendelkezem, és több mint 10 éve ebben a szakmában tevékenykedem. Pontosan megjelenek a munkavégzés helyén. A hibaelhárítást a lehető legnagyobb odaadással végzem. Ünnepnapokon is számíthat rám, a hét minden napján. Kedvező áron vállalok munkákat Széphalom környékén.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szakértő internetes oldala átlátható, informatív és hasznos.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal tippeket és tanácsokat nyújt.
4. Elfogadható díjszabás, valamint garancia vállalás az elvégzett tevékenységre.
5. Ügyeleti idő elérhetővé tétele.
6. Szakképzett munkatárs akire lehet számítani.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a munkavégzés helyére.
8. Gondosan elvégzett, gyors munkavégzés.
9. Számlaadás.

Villanyszerelés Széphalom területén kedvező árakkal. Hétvégén is dolgozom.

Elektromos szerelés fürdőben Széphalom

A tápellátó hálózatok üzembe helyezése már maga is engedélyhez kötött tevékenység. Amennyiben a hibaelhárítást vizesblokkban kell végrehajtani, akkor ez még inkább ül. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a szuterén is.

Azt ilyen jellegű munkára szigorú előírások érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra osztják a nedves helyiséget. A fürdőbe csapófedeles konnektorokat ajánlunk, amelyek fokozzák az érintésvédelmet. Nem engedélyezett a hosszabbító alkalmazása, csak a berendezések saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban az üzembe helyezést adja át hozzáértő mesternek!

Nem az előírások szerinti szerelés eredménye:

rossz villanyszerelés javítása Széphalom

Az áramütés eredménye lehet égési sérülés, amely járhat komoly szívleállással is. Ne kockáztasson!

Villanytűzhely bekötése a konyhában

Az összes gyártmányú villanysütő előírás szerinti csatlakoztatását és beüzemelését vállalom. A vevők jelentős része nem tudja, hogy az elektromos gépek gyártói csak végzettséggel bíró villanyszerelő által történő bekötés esetén nyújt garanciát.

kerámialapos tűzhely bekötése Széphalom

Amennyiben új elektromos berendezéseket vásárol lakásába, melegen ajánlott szakemberrel konzultálni, hogy házának műszaki paraméterei megfelelőek-e az újonnan vett eszköz ellátására.

Kismegszakító szerelése

A biztosítéktábla a fővezeték felől fontos része a ház villamos hálózatának. Hibamentes műszaki állapota kardinális a hibák, rövidzárlatok és áramszünetek megakadályozása céljából.

biztosítéktábla szerelése Széphalom

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi a teljes hálózatot a leégéssel szemben. A régi vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” életveszélyes, ezért nem megengedett!! A balesetveszély elkerülése érdekében néhány évente át kell vizsgáltatni a biztosítéktáblát egy szakemberrel.

Villanybojler karbantartása

Új villanybojler jó működésének alappillére az előírás szerinti csatlakoztatás. Sok-sok év mondatja velem, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már számtalan meghibásodást idézett elő a lakásokban az elektromos bojler hiányos csatlakoztatása folytán.

villanybojler bekötése konnektorba Széphalom

Életvédelmi okokból és az elektromos bojler működési idejének kitolása végett jobb, ha az elektromos bojler beüzemelését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy nem szabályosan elvégzett csatlakoztatás miatt. A üzembe helyezéshez szükséges vezetékek átmérőjének és amperszámának ellenőrzése kiemelt jelentőségű művelet az előírásszerű bekötés.

A villanybojler hatékony működtetése rendszeres karbantartást, elektromos felülvizsgálatot igényel!

Rövidzárlatok felderítése

A lakásban keletkezett zárlatok mihamarabbi felderítése és mentesítése modern eszközöket és szakértelmet igényel. A szakaszolás központi lépése a hiba lokalizálásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Sokszor nem is gondolná, hogy milyen szorosan összefüggenek a dolgok és a villamos hálózat egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A kapcsolók szabványos beüzemelése sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is hatással lehet a különféle áramkörök villamos készülékeinek működésére vagy éppen az esetleges műszaki problémákra.

A régi lakás hálózat felújítása sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, ezért gyorsan tudok elvégezni.

Bízom benne, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, ebben számíthat rám egész nap, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ gyorsszolgálat szolgáltatásai Széphalom vonzáskörzetében non-stop igénybe vehetők!