Villanyszerelő SOS V. kerület Akadémia utca

Megosztás

Villanyszerelő SOS V. kerület Akadémia utca

Azonnali villanyszerelés V. kerület Akadémia utca környékén

Villanyszerelő szakemberként 1-2 órán belül vállalom a kiszállást – V. kerület Akadémia utca teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik egyebek között: zárlat megszüntetése, lámpák cseréje, biztosítócsere. Bármilyen jellegű villamossági hibák megszüntetése, garanciával, villámgyors kiszállással. Kapcsolók cseréje. Új hálózatok létesítése és meglévő hálózatok fejlesztése. Villanyszerelés V. kerület Akadémia utca régiójában.

Éjjel-nappali villanyszerelés V. kerület Akadémia utca övezetében

Villanyszerelő ügyelet üzlethelyiségekben – szakszerű villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. SOS gyorsszolgálati hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Vízmelegítők bekötése és javítása V. kerület Akadémia utca vonzáskörzetében. Tűzjelző hálózat kiépítése. Munkám ismérvei: gyorsaság, minőség, elfogadható díjszabás!

 • impulzus relé bekötés időzítővel V. kerület Akadémia utca
 • villanytűzhely főzőlap beüzemelés
 • whirlpool villanytűzhely bekötése
 • led világítás szerelése
 • biztosíték szekrény kiépítése V. kerület Akadémia utca
 • bojler biztosíték szerelés V. kerület Akadémia utca
 • olvadó biztosíték cseréje kismegszakítóra V. kerület Akadémia utca
 • kaputelefon vezetékezés
 • kapcsoló és lámpa bekötése V. kerület Akadémia utca
 • a1 a2 l kapcsoló bekötése V. kerület Akadémia utca
 • 2 állású kapcsoló bekötése
 • villanybojler zárlat
 • eph ellenőrzése
 • eph keresztmetszet
 • főzőlap hőfokszabályzó elektromos bekötése
 • indukciós főzőlap 3 zónás V. kerület Akadémia utca
 • villanyóra áthelyezés V. kerület Akadémia utca
 • villanyóra nem mutat semmit
 • villanyóra piros
 • társasházi méretlen hálózat hibelhárítás

V. kerület Akadémia utcai villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés V. kerület Akadémia utca területén

Profi mesterként vállalom az alábbi szolgáltatsokat: villamos rendszerek hibaelhárítása lakóparkban V. kerület Akadémia utca vonzáskörzetében, elektromos hálózatok felújítása és rendszeres karbantartása V. kerület Akadémia utca területén, új elektromos hálózatok telepítése.

non stop villanyszerelő V. kerület Akadémia utca

Villanyszerelő V. kerület Akadémia utca:
Zárlat megszüntetés, konnektorok cseréje, új hálózatok létesítése V. kerület Akadémia utca övezetében. Lakópark karbantartás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Szakemberrel terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a lakásban lévő ágak között. A szabványos földelés kivitelezése kötelező, és életet menthet. A falban lévő elektromos vezeték csak védelemmel ellátva engedélyezett. Csak egy anyagból készült kábelből szerelhető villamos hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs huzalozását kötelező ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Az összes műszaki bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (pl. WC) ne használjunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő mester hajthatja végre. Nedves helyiségekben az előírásoknak megfelelően földelt konnektorokat alkalmazzunk. Tetőterekre fokozottabban érvényes, hogy hangsúlyozottan fontos a kiváló minőségű villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés V. kerület Akadémia utca vonzáskörzetében

Mit nyújtok villanyszerelő szakemberként?
Villanyszerelő végzettséggel rendelkezem, és több éve ebben a szakmában végzem a munkámat. A megállapodásnak megfelelően megjelenek a munkavégzés helyén. A rám bízott szerelést a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is számíthat rám, non stop. Megfizethető munkadíjért vállalok villanyszerelést V. kerület Akadémia utca vonzáskörzetében.

Milyen az ideális villanyszerelő szakember?
1. A szerelő honlapja érthető, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és bizalmat kelt az olvasóban.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja konkrét ötleteket és bárki által bevethető megoldásokat kínál.
4. Elfogadható díjszabás, illetve garancia vállalás a munkára.
5. Ügyeleti idő kiírása.
6. Szaktudással felvértezett mester aki azonnal átlátja a problémát.
7. Pontos érkezés a munkavégzés helyére.
8. Gondosan elvégzett, szakértői tevékenység.
9. Tervdokumentáció átadása.

Villanyszerelés V. kerület Akadémia utca vonzáskörzetében olcsó munkadíjjal. Hétvégén is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőszobában V. kerület Akadémia utca

A villanyszerelés már maga is engedélyhez kötött tevékenység. Ha a hibaelhárítást vizesblokkban kell végrehajtani, akkor ez még inkább ül. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és az adott körülményektől függően akár a pince is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú előírások alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra bontják a vizes területet. A fürdőbe csapófedeles dugaljakat ajánlunk, amelyek fokozzák az érintésvédelmet. Tilos a hosszabbító használata, pusztán a gépek saját tápcsatlakozóját szabad földelt dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a szerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Nem az előírások szerinti bekötés következménye:

hibás villanyszerelés kijavítása V. kerület Akadémia utca

Az áramütés következménye lehet akut biológiai hatás, amely járhat komoly szívleállással is. Az egészség nem játék.

Villanytűzhely bekötése a konyhában

Minden típusú villanysütő előírás szerinti csatlakoztatását és beüzemelését vállalom. Ki szeretném emelni, hogy a villamos készülékek gyártói csak engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén nyújt garanciát.

villanytűzhely bekötése V. kerület Akadémia utca

Amennyiben új elektromos berendezéseket vásárol lakásába, érdemes gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy házának műszaki paraméterei megfelelőek-e az újonnan vett berendezések ellátására.

Biztosítéktábla szervizelése

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon fontos szegmense a lakás elektromos hálózatának. Hibamentes műszaki állapota roppant fontos a meghibásodások, rövidzárlatok és áramszünetek elkerülése céljából.

FI-relé bekötése V. kerület Akadémia utca

A biztosítéktáblában találhatók a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely védi az egész hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása életveszélyes, ezért szigorúan kerülendő!! Az élet védelme érdekében rendszeres időközönként érdemes átnézetni a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező mester által.

Elektromos vízmelegítő bekötése

Új villanybojler jó működésének feltétele korrekt módon elvégzett csatlakoztatás. Tapasztalatból mondom, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már rengeteg gondot okozott a társasházakban a villanybojler rossz csatlakoztatása folytán.

villanybojler biztonsági szelep bekötése V. kerület Akadémia utca

Életvédelmi okokból és a villanybojler üzemidejének meghosszabbítása végett optimálisabb megoldás, ha az elektromos bojler csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, ugyanis leéghet az elektromos hálózat egy nem előírásszerűen végrehajtott csatlakoztatás miatt. A beüzemeléshez szükséges kábelek keresztmetszetének és amperszámának felülvizsgálata fontos művelet az előírásszerű beüzemelés során.

A villanybojler hatékony működtetése rendszeres karbantartást, villamos felülvizsgálatot igényel!

Elektromos zárlatok felderítése

Az otthoni rövidzárlatok haladéktalan feltérképezése és mentesítése modern műszereket és tapasztalatot igényel. A fogyasztói körök ellenőrzése fontos lépése a hiba behatárolásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Hihetetlennek tűnhet, hogy mennyire összefüggenek a dolgok és az elektromos rendszer egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A konnektorok előírás szerinti bekötése sem elhanyagolandó feladat, ugyanis ez is hatással lehet a különféle áramkörök tápellátó készülékeinek üzemelésére vagy éppen az esetleges műszaki problémákra.

A vezetékek áthúzása gyakran igényelt tevékenység, amelyet nagy tapasztalattal, ezért gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési munkákat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ezért bizalommal kereshet non stop, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ hibaelhárítás szolgáltatásai V. kerület Akadémia utca térségében 0-24 a rendelkezésére állnak!