Villanyszerelő SOS V. kerület Dorottya utca

Megosztás

Villanyszerelő SOS V. kerület Dorottya utca

0-24 villanyszerelés V. kerület Dorottya utca régiójában

Villanyszerelő mesterként gyakorlatilag rögtön vállalom a kiszállást – V. kerület Dorottya utca teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik egyebek között: elektromos hibakeresés, lámpák cseréje, biztosíték cseréje. Bármilyen jellegű villamossági hibák megszüntetése, jótállással, gyors kiszállással. Biztosítéktáblák cseréje. Új hálózatok kiépítése és meglévő hálózatok naprakésszé alakítása. Villanyszerelés V. kerület Dorottya utca környékén.

SOS villanyszerelés V. kerület Dorottya utca övezetében

Villanyszerelő ügyelet lakásokban – szakszerű villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése szavatolva a munka minőségét. Éjjel-nappali villanyszerelés hibaelhárítás a hét minden napján. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása V. kerület Dorottya utca területén. Lakásriasztók kiépítése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, pontosság, korrekt ár!

 • led lépcsőház világítás kivitelezése
 • villanytűzhely bekötése V. kerület Dorottya utca
 • amica villanytűzhely beüzemelése
 • led világítás szerelése V. kerület Dorottya utca
 • lámpa felszerelés
 • biztosíték hiba javítása
 • biztosíték zúg V. kerület Dorottya utca
 • lakás vezetékezés
 • kapcsoló fázis nulla
 • ospel kapcsoló bekötése
 • 3 állású kapcsoló bekötése
 • bojler zárlat V. kerület Dorottya utca
 • eph jegyzőkönyv V. kerület Dorottya utca
 • eph kivitelezés V. kerület Dorottya utca
 • constructa főzőlap V. kerület Dorottya utca
 • kerámia főzőlap
 • villanyóra bővítés
 • villanyóra hibakód V. kerület Dorottya utca
 • villanyóra telepítés
 • villanyóra visszafelé forog V. kerület Dorottya utca

V. kerület Dorottya utcai Gyorsvillany Kft.

Villanyszerelés V. kerület Dorottya utca területén

Profi mesterként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: táphálózati gyorsszolgálat üzletben V. kerület Dorottya utca vonzáskörzetében, villamos hálózatok felújítása és rutinszerű felülvizsgálata V. kerület Dorottya utca régiójában, új elektromos hálózatok létesítése.

non stop villanyszerelő V. kerület Dorottya utca

Villanyszerelő V. kerület Dorottya utca:
Elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, új hálózatok kiépítése V. kerület Dorottya utca környékén. Épület villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét az egyes áramkörök között. A szabványos földelés létesítése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban lévő kábelezés csak védelemmel ellátva engedélyezett. Csakis egy anyagból készült kábelből készíthető villamos hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs kábelezését fontos ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Az összes műszaki szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Vizesblokkban (pl. dohos szuterén) ne alkalmazzunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő profi bonyolíthatja le. Nedves helyiségekben az előírásoknak megfelelően földelt dugaljakat alkalmazzunk. Tetőterekre még hatványozottabban érvényes, hogy lényeges a kiváló minőségű villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés V. kerület Dorottya utca környékén

Mit kínálok Önnek villanyszerelő mesteremberként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és több éve ezen a területen tevékenykedem. A megállapodásnak megfelelően megjelenek a munkaterületen. Az aktuális feladatot a lehető legnagyobb odaadással végzem. Ünnepnapokon is számíthat rám, éjjel-nappal. Korrekt díjszabással vállalok villanyszerelést V. kerület Dorottya utca környékén.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szakember internetes oldala átlátható, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és bizalmat kelt az olvasóban.
2. Az elérhetőségek megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal tippeket és tanácsokat kínál.
4. Olcsó árak, illetve garancia vállalás az elvégzett tevékenységre.
5. Ügyeleti idő elérhetővé tétele.
6. Szakértő akire lehet számítani.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a munkavégzés helyére.
8. Gondosan elvégzett, szakértői munka.
9. Számlaadás.

Villanyszerelés V. kerület Dorottya utca vonzáskörzetében elfogadható munkadíjjal. Hétvégén is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőben V. kerület Dorottya utca

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése már maga is engedélyhez kötött tevékenység. Amennyiben a hibaelhárítást magas páratartalmú helyen kell végezni, akkor ez fokozottan érvényes. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a pince is.

A mostohább feltételek mellett végzett hibaelhárításra szigorú szabványok alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra sorolják be a vizes területet. A fürdőszobába csapófedeles konnektorokat használunk, amelyek fokozzák a biztonságot. Nem engedélyezett a hosszabbító csatlakoztatása, pusztán a készülékek saját hálózati csatlakozóját szabad földelt dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a hibaelhárítást bízza gyakorlott szakemberre!

Nem szakszerű munka következménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése V. kerület Dorottya utca

Az elektromos áramütés következménye lehet érrendszeri és idegi bántalom, amely járhat súlyos sokkhatással is. Nem érdemes játszani vele.

Elektromos főzőlap bekötése a konyhában

Az összes márkájú villanysütő szakszerű csatlakoztatását és beüzemelését elvégzem. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a villamos gépek gyártói csak végzettséggel bíró villanyszerelő által történő beüzemelés esetén ad jótállást.

villanytűzhely bekötése V. kerület Dorottya utca

Ha esetleg új villamos gépet vásárol lakásába, érdemes szakemberrel konzultálni, hogy a lakás villamos adottságai megfelelőek-e az újonnan vett gép üzemelésének biztosítására.

Kismegszakító bekötése

A biztosítéktábla a fővezeték felől kiemelt jelentőségű része a lakás villamos hálózatának. Hibamentes műszaki állapota kardinális a hibák, zárlatok és áramkiesések megakadályozása céljából.

biztosítéktábla szerelése V. kerület Dorottya utca

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi az egész hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért nem megengedett!! Az élet védelme érdekében néhány évente rutinellenőrzésnem kell alávetni a biztosítéktáblát egy mester által.

Elektromos vízmelegítő szerelése

Új villanybojler csöpögésmentes feltétele a szakszerű bekötés. Sok-sok év mondatja velem, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már megszámlálhatatlan gondot idézett elő a lakóparkokban az elektromos bojler rossz beüzemelése folytán.

villanybojler biztonsági szelep bekötése V. kerület Dorottya utca

Az élet védelme érdekében és az elektromos bojler élettartamának meghosszabbítása végett okosabban jár el, ha a vízmelegítő bekötését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy kontár módon elvégzett beüzemelés miatt. A beüzemeléshez szükséges kábelek keresztmetszetének és terhelhetőségének felülvizsgálata fontos művelet az előírásszerű üzembe helyezés.

Az elektromos bojler jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres karbantartást, villamos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok felderítése

Az otthoni zárlatok haladéktalan felderítése és mentesítése fejlett technológiájú műszereket és hozzáértést igényel. A szakaszolás lényeges művelete a hiba behatárolásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Sokszor nem is gondolná, hogy mennyire kapcsolódnak a dolgok és a villamos rendszer egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A kapcsolók műszakilag megfelelő bekötése sem elhanyagolandó feladat, mert ez is kihathat a különféle áramkörök villamos berendezéseinek funkcionálására vagy éppen az esetleges műszaki hibákra.

A lakás villanyszerelés sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy tapasztalattal, így gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési munkákat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, nyugodtan hívhat egész nap, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) hibaelhárítási szolgáltatásai V. kerület Dorottya utca térségében éjjel-nappal igénybe vehetők!