Villanyszerelő SOS V. kerület Fővám tér

Megosztás

Villanyszerelő SOS V. kerület Fővám tér

SOS villanyszerelés V. kerület Fővám tér területén

Villanyszerelő szakemberként akár azonnal vállalom a helyszínre érkezést – V. kerület Fővám tér teljes területén és vonzáskörzetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik egyebek között: megszakítók cseréje, lámpák cseréje, biztosítócsere. Mindennemű elektromos hibaelhárítás, garanciával, villámgyors kiszállással. Biztosítéktáblák cseréje. Új hálózatok létrehozása és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés V. kerület Fővám tér területén.

Ügyeleti villanyszerelés V. kerület Fővám tér vonzáskörzetében

Sürgősségi villanyszerelés bevásárlóközpontokban – szakértő villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése szavatolva a munka minőségét. Ügyeleti ELMÜ hibaelhárítás a hét minden napján. Villanybojlerek bekötése és javítása V. kerület Fővám tér környékén. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám ismérvei: gyorsaság, pontosság, korrekt ár!

 • lépcsőházi világítás bekötése
 • villanytűzhely leveri a biztosítékot
 • 3 fázisú villanytűzhely bekötése V. kerület Fővám tér
 • panel villanyszerelés árak
 • leveri a biztosítékot
 • biztosíték javítás V. kerület Fővám tér
 • biztosíték villanyszerelés V. kerület Fővám tér
 • csillár vezetékezés V. kerület Fővám tér
 • kapcsoló fázis nulla V. kerület Fővám tér
 • zsinórközi kapcsoló bekötése V. kerület Fővám tér
 • elmü akkreditált villanyszerelő V. kerület Fővám tér
 • mosogatógép zárlat V. kerület Fővám tér
 • eph csomópont kialakítása
 • eph szerelés
 • candy főzőlap beüzemelése
 • zepter főzőlap V. kerület Fővám tér
 • villanyóra bevizsgálás
 • villanyóra kiépítés V. kerület Fővám tér
 • villanyóra szerelés
 • társasházi méretlen hálózat hibelhárítás V. kerület Fővám tér

V. kerület Fővám téri SOS villanyszerelés

Villanyszerelés V. kerület Fővám tér vonzáskörzetében

Villanyszerelőként vállalom az alábbi tevékenységeket: villamos rendszerek hibaelhárítása lakóparkban V. kerület Fővám tér övezetében, elektromos hálózatok újjáépítése és rendszeres ellenőrzése V. kerület Fővám tér környékén, új elektromos hálózatok kiépítése.

Villanyszerelő V. kerület Fővám tér

Villanyszerelés V. kerület Fővám tér:
Elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, új hálózatok megvalósítása V. kerület Fővám tér övezetében. Családi ház villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Szakemberrel terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg pl. egy társasház lakásai között. A szabványos földelés megvalósítása kötelező, és életet menthet. A falban lévő elektromos vezeték csak védelemmel ellátva kivitelezhető. Csakis egy fajta anyagú kábelből állhat villany vezeték hálózat. Minden elektromos sorkapocs kábelezését fontos ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Valamennyi műszaki szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Vizesblokkban (pl. fürdő) ne alkalmazzunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő profi végezheti. Vizes helyiségekben csak földeléssel rendelkező dugaszoló aljzatokat használjunk. Tetőterekre fokozottabban igaz, hogy lényeges a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása V. kerület Fővám tér

Villanyszerelés V. kerület Fővám tér régiójában

Mit biztosítok villanyszerelő szakértőként?
Villanyszerelő képesítéssel rendelkezem, és több mint 10 éve ezen a területen végzem a munkámat. Precízen megjelenek ott, ahol számítanak rám. Az aktuális feladatot a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is számíthat rám, non stop. Korrekt díjszabással vállalok villanyszerelést V. kerület Fővám tér régiójában.

Melyek a jó szerelő ismérvei?
1. A szakértő weboldala átlátható, informatív és bizalmat kelt az olvasóban.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja konkrét ötleteket és tanácsokat kínál.
4. Kedvező díjszabás, illetve garancia vállalás a munkára.
5. Nyitvatartás kiírása.
6. Hozzáértő ember a telefonvonal másik végén.
7. Pontos kiérés a munkavégzés helyére.
8. Tiszta, célra törő munkavégzés.
9. Számlaadás.

Villanyszerelés V. kerület Fővám tér régiójában elfogadható árakkal. Hétvégén is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőszobában V. kerület Fővám tér

A villanyszerelés már maga is engedélyhez kötött tevékenység. Ha a hibaelhárítást vizesblokkban kell végezni, akkor ez fokozottan ül. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a pince is.

Azt ilyen jellegű munkára szigorú szabványok érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra sorolják be a nedves helyiséget. A fürdőszobába csapófedeles dugaszolóaljzatokat használunk, amelyek biztosítják a biztonságot. Szigorúan tiltott a hosszabbító alkalmazása, kizárólag a gépek saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a villanyszerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Nem az előírások szerinti munka következménye:

rossz villanyszerelés javítása V. kerület Fővám tér

Az áramütés következménye lehet érrendszeri és idegi bántalom, amely járhat súlyos tartós károsodással is. Ne kockáztasson!

Elektromos főzőlap bekötése a konyhában

Az összes gyártmányú villanysütő gyártó által meghatározott elektromos hálózatra kötését és üzembe helyezését elvégzem. Ki szeretném emelni, hogy a villamos készülékek gyártói csak engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő bekötés esetén nyújt garanciát.

kerámialapos tűzhely bekötése V. kerület Fővám tér

Amennyiben új elektromos készüléket vásárol lakásába, melegen ajánlott szakemberrel konzultálni, hogy házának elektromos hálózatának jellemzői megfelelnek-e az újonnan vett eszköz üzemelésének biztosítására.

Biztosítéktábla karbantartása

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon kiemelt jelentőségű szegmense a ház villamos hálózatának. Tökéletes műszaki állapota roppant fontos a hibák, zárlatok és áramszünetek megakadályozása érdekében.

FI-relé bekötése V. kerület Fővám tér

A biztosítéktáblában találhatók a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi az egész hálózatot a leégéssel szemben. A régi vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” életveszélyes, ezért szigorúan kerülendő!! A balesetveszély elkerülése érdekében bizonyos intervallum elteltével érdemes átnézetni a biztosítéktáblát jól képzett szakemberrel.

Elektromos vízmelegítő bekötése

Új villanybojler jó működésének feltétele a szakszerű csatlakoztatás. Tapasztalatból mondom, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már rengeteg gondot idézett elő a lakóparkokban a villanybojler rossz beüzemelése folytán.

villanybojler bekötése konnektorba V. kerület Fővám tér

Életvédelmi okokból és a villanybojler élettartamának kitolása végett okosabban jár el, ha a villanybojler bekötését is villanyszerelőre bízza, mert leéghet az elektromos hálózat egy nem előírásszerűen elvégzett üzembe helyezés miatt. A bekötő kábelek átmérőjének és amperszámának felülvizsgálata fontos tevékenység a szakszerű beüzemelés során.

A villanybojler jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres ellenőrzést, villamos felülvizsgálatot igényel!

Elektromos zárlatok felderítése

Az otthoni zárlatok azonnali feltérképezése és elhárítása korszerű berendezéseket és hozzáértést igényel. A szakaszolás lényeges művelete a hiba behatárolásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása zárlatos garázsvilágítás. Sokszor nem is gondolná, hogy milyen szorosan összefüggenek a dolgok és a villamos rendszer egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A dugaljak műszakilag megfelelő üzembe helyezése sem elhanyagolandó feladat, mert ez is kihathat az egyes körök villamos berendezéseinek üzemelésére vagy éppen az esetleges műszaki hibákra.

A lakás villanyszerelés sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy tapasztalattal, ezért gyorsan tudok végrehajtani.

Reménykedem abban, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési munkákat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ebben számíthat rám a nap 24 órájában, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) SOS villanyszerelési szolgáltatásai V. kerület Fővám tér vonzáskörzetében éjjel-nappal a rendelkezésére állnak!