Villanyszerelő SOS V. kerület Kálvin tér

Megosztás

Villanyszerelő SOS V. kerület Kálvin tér

0-24 villanyszerelés V. kerület Kálvin tér vonzáskörzetében

Villanyszerelő specialistaként 1-2 órán belül vállalom a helyszínre érkezést – V. kerület Kálvin tér teljes területén és vonzáskörzetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik többek között: elektromos hibakeresés, lámpák cseréje, biztosíték cseréje. Mindenféle villamossági hibák megszüntetése, jótállással, villámgyors kiszállással. Kismegszakítók cseréje. Új hálózatok kivitelezése és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés V. kerület Kálvin tér régiójában.

0-24 villanyszerelés V. kerület Kálvin tér területén

Sürgősségi villanyszerelés lakásokban – hozzáértő villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése jótállással. Ügyeleti gyorsszolgálati hibaelhárítás a hét minden napján. Villanybojlerek bekötése és javítása V. kerület Kálvin tér környékén. Lakásriasztók kiépítése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, pontosság, elfogadható díjszabás!

 • lépcsőházi világítás bekötése
 • villanytűzhely bekötése V. kerület Kálvin tér
 • villanytűzhely üzembe helyezése
 • panel villanyszerelés árak V. kerület Kálvin tér
 • biztosíték automata javítás V. kerület Kálvin tér
 • biztosíték elosztó szerelés
 • biztosíték lecsap
 • lakás vezetékezése
 • kapcsoló bekötése
 • legrand kapcsoló bekötése V. kerület Kálvin tér
 • elmű regisztrált villanyszerelő V. kerület Kálvin tér
 • vezeték zárlat V. kerület Kálvin tér
 • eph ellenőrzése V. kerület Kálvin tér
 • eph teszt V. kerület Kálvin tér
 • főzőlap cseréje
 • zanussi főzőlap bekötése V. kerület Kálvin tér
 • lekapcsol a villanyóra
 • villanyóra nem forog
 • villanyóra szerelés V. kerület Kálvin tér
 • villanyóra visszafelé forog

V. kerület Kálvin téri villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés V. kerület Kálvin tér vonzáskörzetében

Profi mesterként vállalom az alábbi tevékenységeket: villamos rendszerek hibaelhárítása lakóparkban V. kerület Kálvin tér régiójában, elektromos rendszerek újjáépítése és időszakos felülvizsgálata V. kerület Kálvin tér vonzáskörzetében, új elektromos hálózatok kiépítése.

Villanyszerelő V. kerület Kálvin tér

Villanyszerelés V. kerület Kálvin tér:
Zárlat megszüntetés, konnektorok cseréje, új hálózatok kivitelezése V. kerület Kálvin tér régiójában. Lakópark gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok modernizálása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A vezetékek és automaták ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg pl. egy társasház lakásai között. A szabványos földelés kiépítése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban futó elektromos vezeték csak védelemmel ellátva futhat. Pusztán egy fajta anyagú kábelből állhat elektromos hálózat. Az összes elektromos sorkapocs kötését kötelező ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Valamennyi villamos bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (pl. fürdő) ne alkalmazzunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő mester bonyolíthatja le. Nedves helyiségekben kizárólag földeléssel rendelkező dugaljakat használjunk. Tetőterekre még hatványozottabban érvényes, hogy lényeges a kiváló minőségű villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés V. kerület Kálvin tér környékén

Mit kínálok Önnek villanyszerelő szakemberként?
Villanyszerelő képesítéssel rendelkezem, és másfél évtizede ezen a területen dolgozom. A megbeszéltek szerint megjelenek a munkaterületen. A hibaelhárítást a lehető legnagyobb odaadással végzem. Ünnepnapokon is számíthat rám, non stop. Megfizethető munkadíjért vállalok munkákat V. kerület Kálvin tér területén.

Mit lehet tudni a tapasztalt mesterről?
1. A szakember weboldala átlátható, informatív és bizalmat kelt az olvasóban.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal konkrét ötleteket és bárki által bevethető megoldásokat nyújt.
4. Olcsó díjszabás, illetve garancia vállalás a szerelésre.
5. Ügyeleti idő megjelenítése.
6. Szakképzett munkatárs akire lehet számítani.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a munkavégzés helyére.
8. Gondosan elvégzett, célra törő munkavégzés.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés V. kerület Kálvin tér régiójában elfogadható díjszabással. Ünnepnapokon is dolgozom.

Elektromos szerelés fürdőben V. kerület Kálvin tér

A villanyszerelés önmagában veszélyes tevékenység. Amennyiben a műveleteket vizes helyiségekben kell végrehajtani, akkor ez hatványozottan érvényes. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és az adott körülményektől függően akár a pince is.

A szerelésre szigorú előírások érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra sorolják be a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőszobába csapófedeles konnektorokat javasolunk, amelyek növelik a biztonságot. Tilos a hosszabbító alkalmazása, kizárólag a berendezések saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a villanyszerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen szerelés eredménye:

hibás villanyszerelés kijavítása V. kerület Kálvin tér

Az áramütés eredménye lehet érrendszeri és idegi bántalom, amely járhat súlyos sokkhatással is. Nem érdemes játszani vele.

Indukciós főzőlap bekötése a konyhában

Az összes típusú villanysütő gyártó által meghatározott villamos rákötését és beüzemelését nyugodtan rám bízhatja. Sokan nem tudják, hogy az elektromos berendezések gyártói kizárólag szakképzett villanyszerelő által történő beüzemelés esetén ad jótállást.

villanytűzhely bekötése V. kerület Kálvin tér

Amennyiben új villamos gépet vásárol a házába, tanácsos gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy otthoni műszaki paraméterei alkalmasak-e a nemrég vásárolt készülék ellátására.

Biztosítéktábla szerelése

A biztosítéktábla a fővezeték felől lényeges eleme a ház tápellátó hálózatának. Tökéletes megfelelősége technikai szempontból roppant fontos a meghibásodások, rövidzárlatok és áramkiesések kiküszöbölése érdekében.

biztosítéktábla szerelése V. kerület Kálvin tér

A biztosítéktáblában találhatók a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja az egész hálózatot a tönkremenetellel szemben. Az elavult vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása vészjósló következményekkel járhat, ezért nem megengedett!! A balesetveszély elkerülése érdekében néhány évente ellenőriztetni kell a biztosítéktáblát jól képzett villanyszerelővel.

Villanybojler bekötése

Új villanybojler jó működésének alapvető előfeltétele korrekt módon elvégzett beüzemelés. Számtalan elhárított hiba után állíthatom, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már rengeteg problémát idézett elő a lakóparkokban a vízmelegítő hiányos bekötése miatt.

villanybojler bekötése konnektorba V. kerület Kálvin tér

Az élet védelme érdekében és az elektromos bojler működési idejének kitolása érdekében optimálisabb megoldás, ha az elektromos bojler üzembe helyezését is villanyszerelőre bízza, mert leéghet az elektromos hálózat egy nem előírásszerűen végrehajtott csatlakoztatás miatt. A üzembe helyezéshez szükséges kábelek átmérőjének és terhelhetőségének felülvizsgálata kiemelt jelentőségű tevékenység a szakszerű bekötés.

A vízmelegítő jó hatásfokkal való üzemeltetése időközi ellenőrzést, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Rövidzárlatok hibakeresése

A lakásban keletkezett zárlatok azonnali hibakeresése és mentesítése modern berendezéseket és tapasztalatot igényel. A szakaszolás elengedhetetlen művelete a hiba lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Sokszor nem is gondolná, hogy mennyire kapcsolódnak a dolgok és az elektromos hálózat egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A konnektorok szabványos csatlakoztatása sem elhanyagolandó tevékenység, mert ez is kihathat a különféle áramkörök villamos berendezéseinek üzemelésére vagy éppen az esetleges műszaki hibákra.

A régi lakás hálózat felújítása sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy tapasztalattal, ezért gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ezért bizalommal kereshet egész nap, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ minősített villanyszerelő szolgáltatásai V. kerület Kálvin tér régiójában éjjel-nappal elérhetőek az Ön számára!