Villanyszerelő SOS VI. kerület Liszt Ferenc tér

Megosztás

Villanyszerelő SOS VI. kerület Liszt Ferenc tér

Azonnali villanyszerelés VI. kerület Liszt Ferenc tér vonzáskörzetében

Villanyszerelő szakemberként akár azonnal vállalom a helyszínre érkezést – VI. kerület Liszt Ferenc tér teljes területén és vonzáskörzetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik egyebek között: zárlat megszüntetése, elosztók cseréje, biztosíték cseréje. Bármilyen jellegű elektromos hibaelhárítás, jótállással, villámgyors kiszállással. Kapcsolók cseréje. Új hálózatok létrehozása és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés VI. kerület Liszt Ferenc tér környékén.

Ügyeleti villanyszerelés VI. kerület Liszt Ferenc tér övezetében

Villanyszerelő ügyelet üzlethelyiségekben – profi villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése jótállással. 0-24 ELMÜ hibaelhárítás a hét minden napján. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása VI. kerület Liszt Ferenc tér vonzáskörzetében. Lakásriasztók kiépítése. Munkám ismérvei: gyorsaság, pontosság, korrekt ár!

 • lépcsőházi automata hiba elhárítása VI. kerület Liszt Ferenc tér
 • villanytűzhely bekötése 3 fázisra
 • amica villanytűzhely beüzemelése VI. kerület Liszt Ferenc tér
 • panel lakás villanyszerelése
 • zúg a biztosíték VI. kerület Liszt Ferenc tér
 • biztosíték bővítés
 • olvadó biztosíték cseréje
 • kaputelefon vezetékezés VI. kerület Liszt Ferenc tér
 • csengő kapcsoló bekötése
 • zsinór kapcsoló bekötése VI. kerület Liszt Ferenc tér
 • 380v kapcsoló bekötése
 • ntc szakadt v. zárlatos
 • eph gerinc VI. kerület Liszt Ferenc tér
 • eph konvektor
 • főzőlap elektromos bekötése
 • főzőlap üzembe helyezés
 • villanyóra búg
 • villanyóra ideiglenes áthelyezése
 • villanyóra teljesítmény bővítés VI. kerület Liszt Ferenc tér
 • villanyóra visszafelé forog

VI. kerület Liszt Ferenc téri Gyorsvillany Kft.

Villanyszerelés VI. kerület Liszt Ferenc tér övezetében

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi szolgáltatásokat: villamos rendszerek hibaelhárítása üzletben VI. kerület Liszt Ferenc tér vonzáskörzetében, villamos rendszerek újjáépítése és időszakos ellenőrzése VI. kerület Liszt Ferenc tér övezetében, új elektromos hálózatok kivitelezése.

Villanyszerelő VI. kerület Liszt Ferenc tér

Villanyszerelés VI. kerület Liszt Ferenc tér:
Elektromos hibakeresés, konnektorok cseréje, új hálózatok kiépítése VI. kerület Liszt Ferenc tér környékén. Lakás hibaelhárítás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok újjáépítése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A vezetékek és kismegszakítók ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg a lakásban lévő ágak között. Az előírt földelés telepítése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban lévő elektromos vezeték csak védelemmel ellátva futhat. Pusztán egy fajta anyagú vezetékből állhat villany vezeték hálózat. Az összes elektromos sorkapocs bekötését fontos ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Valamennyi műszaki telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Vizesblokkban (pl. dohos szuterén) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő mester végezheti. Vizes helyiségekben kizárólag földeléssel rendelkező dugaljakat alkalmazzunk. Padlásterekre még hatványozottabban érvényes, hogy kiemelt jelentősége van a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása VI. kerület Liszt Ferenc tér

Villanyszerelés VI. kerület Liszt Ferenc tér területén

Mit nyújtok villanyszerelő mesteremberként?
Villanyszerelő bizonyítvánnyal rendelkezem, és több mint 10 éve ezen a területen tevékenykedem. Pontosan megjelenek a munkavégzés helyén. A rám bízott szerelést úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Ünnepnapokon is dolgozom, a hét minden napján. Megfizethető munkadíjért vállalok villanyszerelést VI. kerület Liszt Ferenc tér vonzáskörzetében.

Melyek a jó szerelő ismérvei?
1. A szakértő honlapja átlátható, informatív és hasznos.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap konkrét ötleteket és tanácsokat kínál.
4. Kedvező munkadíj, valamint garancia vállalás a szerelésre.
5. Ügyeleti idő olvashatóvá tétele jól látható helyen.
6. Szakértő a telefonvonal másik végén.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a lakásba.
8. Tiszta, célra törő munkavégzés.
9. Tervdokumentáció átadása.

Villanyszerelés VI. kerület Liszt Ferenc tér régiójában kedvező díjszabással. Hétvégén is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőszobában VI. kerület Liszt Ferenc tér

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése már maga is engedélyhez kötött foglalatosság. Amennyiben a műveleteket vizes helyiségekben kell végrehajtani, akkor ez még inkább elmondható. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a pince is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú előírások alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra osztják a vizes területet. A fürdőbe csapófedeles dugaljakat alkalmazunk, amelyek fokozzák az érintésvédelmet. Szigorúan tiltott a hosszabbító használata, csak a berendezések saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban az üzembe helyezést bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen bekötés következménye:

rossz villanyszerelés javítása VI. kerület Liszt Ferenc tér

Az elektromos áramütés hatása lehet akut biológiai hatás, amely járhat súlyos fiziológiai következményekkel is. Nem érdemes játszani vele.

Sütő bekötése a konyhában

Az összes típusú villanysütő szakszerű bekötését és üzembe helyezését vállalom. Ki szeretném emelni, hogy a villamos eszközök gyártói csak végzettséggel bíró villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén szavatolja a működőképességet.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V VI. kerület Liszt Ferenc tér

Ha esetleg új villamos gépet vásárol lakásába, érdemes hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy házának elektromos hálózatának jellemzői megfelelőek-e a nemrég vásárolt eszköz ellátására.

Biztosítéktábla bekötése

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon lényeges része a lakás elektromos hálózatának. Hibamentes megfelelősége technikai szempontból sarkalatos jelentőségű a meghibásodások, rövidzárlatok és áramkiesések megakadályozása érdekében.

biztosítéktábla szerelése VI. kerület Liszt Ferenc tér

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és a FI-relé is, amely óvja a teljes hálózatot a meghibásodással szemben. A régi vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása nagyon kockázatos, ezért nem megengedett!! A balesetveszély elkerülése érdekében bizonyos intervallum elteltével érdemes átnézetni a biztosítéktáblát egy villanyszerelővel.

Elektromos vízmelegítő csatlakoztatása

Új villanybojler csöpögésmentes alapvető előfeltétele a szakszerű csatlakoztatás. Számtalan elhárított hiba után állíthatom, hogy a házi barkácsolás már rengeteg gondot idézett elő a lakóparkokban az elektromos bojler rossz beüzemelése folytán.

villanybojler biztonsági szelep bekötése VI. kerület Liszt Ferenc tér

Életvédelmi okokból és a villanybojler élettartamának meghosszabbítása végett jobb, ha a villanybojler csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, mert tüzet is okozhat egy nem előírásszerűen elvégzett csatlakoztatás miatt. A csatlakozó kábelek átmérőjének és terhelhetőségének ellenőrzése lényeges művelet a szabványos beüzemelés során.

A villanybojler jó hatásfokkal való üzemeltetése időközi karbantartást, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok hibakeresése

Az otthoni rövidzárlatok mihamarabbi feltérképezése és mentesítése modern eszközöket és hozzáértést igényel. A hibák kizárása fontos művelete a hiba behatárolásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Elképesztő, hogy mennyire kapcsolódnak a dolgok és az elektromos hálózat egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A dugaljak szabványos csatlakoztatása sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is hatással lehet a különféle áramkörök tápellátó berendezéseinek üzemelésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki hibákra.

A régi lakás hálózat felújítása gyakran igényelt szolgáltatás, amelyet nagy gyakorlattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok elvégezni.

Bízom benne, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési munkákat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ebben számíthat rám a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ akkreditált villanyszerelő szolgáltatásai VI. kerület Liszt Ferenc tér régiójában non-stop a rendelkezésére állnak!