Villanyszerelő SOS VI. kerület Nagykörút

Megosztás

Villanyszerelő SOS VI. kerület Nagykörút

Sürgősségi villanyszerelés VI. kerület Nagykörút környékén

Villanyszerelő specialistaként gyakorlatilag rögtön vállalom a helyszínre érkezést – VI. kerület Nagykörút teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik például: megszakítók cseréje, kapcsolók cseréje, biztosíték cseréje. Bármilyen jellegű elektromos hibaelhárítás, jótállással, akár azonnali kiszállással. Kismegszakítók cseréje. Új hálózatok szerelése és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés VI. kerület Nagykörút környékén.

Éjjel-nappali villanyszerelés VI. kerület Nagykörút övezetében

Villanyszerelő ügyelet intézményekben – professzionális villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése szavatolva a munka minőségét. Éjjel-nappali gyorsszolgálati hibaelhárítás a hét minden napján. Vízmelegítők bekötése és javítása VI. kerület Nagykörút területén. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, minőség, korrekt ár!

 • led lépcsőház világítás kivitelezése
 • gorenje villanytűzhely bekötése VI. kerület Nagykörút
 • whirlpool villanytűzhely bekötése VI. kerület Nagykörút
 • panel fürdőszoba villanyszerelés
 • lámpa felszerelés
 • biztosíték cseréje nagyobbra VI. kerület Nagykörút
 • biztosíték probléma VI. kerület Nagykörút
 • villany vezetékezés VI. kerület Nagykörút
 • kapcsoló és konnektor bekötése VI. kerület Nagykörút
 • kapcsoló lámpa bekötése
 • 3 alternatív kapcsoló bekötése
 • zárlat a lakásban
 • eph ellenőrzése VI. kerület Nagykörút
 • eph rendszer kialakítása VI. kerület Nagykörút
 • főzőlap elektromos bekötése VI. kerület Nagykörút
 • 4 lapos indukciós főzőlap elektromos bekötése VI. kerület Nagykörút
 • villanyóra átírás elmű VI. kerület Nagykörút
 • elmű új villanyóra
 • régi villanyóra cseréje VI. kerület Nagykörút
 • villanyóra zúgás

VI. kerület Nagykörúti ELMÜ minősített villanyszerelő

Villanyszerelés VI. kerület Nagykörút övezetében

Profi mesterként vállalom az alábbi tevékenységeket: elektromos gyorsszerviz lakásban VI. kerület Nagykörút vonzáskörzetében, villamos rendszerek újjáépítése és rutinszerű felülvizsgálata VI. kerület Nagykörút területén, új elektromos hálózatok megvalósítása.

non stop villanyszerelő VI. kerület Nagykörút

Villanyszerelés VI. kerület Nagykörút:
Elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, új hálózatok létrehozása VI. kerület Nagykörút régiójában. Társasház hibaelhárítás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok modernizálása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A vezetékek és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg pl. egy társasház lakásai között. A szabványos földelés létesítése kötelező, és életet menthet. A falban lévő kábelezés csak védőcsövezésben kivitelezhető. Csakis egy fajta anyagú kábelből építhető villamos hálózat. Az összes elektromos sorkapocs huzalozását kötelező ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Az összes műszaki telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (pl. fürdő) ne használjunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő szakember hajthatja végre. Vizes helyiségekben csak földeléssel ellátott konnektorokat használjunk. Padlásterekre még hatványozottabban érvényes, hogy hangsúlyozottan fontos a kiváló minőségű villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés VI. kerület Nagykörút környékén

Mit kínálok Önnek villanyszerelő profiként?
Villanyszerelő végzettséggel rendelkezem, és több mint 10 éve ebben a szakmában végzem a munkámat. A megbeszéltek szerint megjelenek a munkavégzés helyén. A nekem szánt munkát úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Hétvégén is számíthat rám, a hét minden napján. Megfizethető munkadíjért vállalok munkákat VI. kerület Nagykörút régiójában.

Milyen az ideális villanyszerelő szakember?
1. A szerelő honlapja érthető, informatív és hasznos.
2. Az elérhetőségek könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap konkrét ötleteket és tanácsokat ad.
4. Megfizethető munkadíj, valamint garancia vállalás a munkára.
5. Ügyeleti idő feltüntetése.
6. Szakértő .
7. A megbeszélt időben történő kiérés a munkaterületre.
8. Tiszta, szakértői munkavégzés.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés VI. kerület Nagykörút környékén megfizethető árakkal. Hétvégén is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőben VI. kerület Nagykörút

A villanyszerelés már maga is felelősségteljes foglalatosság. Ha a hibaelhárítást magas páratartalmú helyen kell végezni, akkor ez még inkább igaz. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a pince is.

Azt ilyen jellegű munkára szigorú szabványok alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre sorolják be a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőszobába csapófedeles dugaljakat használunk, amelyek növelik a biztonságot. Nem engedélyezett a hosszabbító alkalmazása, csak a készülékek saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a villanyszerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Nem szakszerű szerelés eredménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése VI. kerület Nagykörút

Az áramütés következménye lehet égési sérülés, amely járhat komoly sokkhatással is. Ne kockáztasson!

Sütő bekötése a konyhában

Minden gyártmányú villanytűzhely szakszerű csatlakoztatását és beüzemelését vállalom. Ki szeretném emelni, hogy az elektromos készülékek gyártói csak engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő bekötés esetén nyújt garanciát.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V VI. kerület Nagykörút

Ha esetleg új villamos eszközöket vásárol otthonra, melegen ajánlott szakemberrel konzultálni, hogy otthoni villamos adottságai megfelelőek-e a nemrég vásárolt berendezések ellátására.

Biztosítéktábla karbantartása

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon fontos szegmense otthona villamos hálózatának. Hibamentes műszaki állapota kardinális a hibák, zárlatok és áramkiesések elkerülése érdekében.

biztosítéktábla szerelése VI. kerület Nagykörút

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely védi az egész hálózatot a meghibásodással szemben. Az elavult vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért tilos!! A balesetveszély elkerülése érdekében bizonyos intervallum elteltével ellenőriztetni kell a biztosítéktáblát jól képzett villanyszerelővel.

Elektromos vízmelegítő karbantartása

Új villanybojler hosszú távú tartósságának alappillére az előírás szerinti beüzemelés. Számtalan elhárított hiba után állíthatom, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már rengeteg gondot idézett elő a társasházakban a vízmelegítő hiányos üzembe helyezése miatt.

villanybojler biztonsági szelep bekötése VI. kerület Nagykörút

Életvédelmi okokból és az elektromos bojler működési idejének kiterjesztése végett jobb, ha a vízmelegítő csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, ugyanis leéghet az elektromos hálózat egy nem szabályosan elvégzett bekötés miatt. A beüzemeléshez szükséges vezetékek átmérőjének és amperszámának felülvizsgálata kiemelt jelentőségű művelet az előírásszerű üzembe helyezés.

A vízmelegítő jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres ellenőrzést, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok gyors elhárítása

Az otthoni zárlatok azonnali felderítése és mentesítése modern műszereket és tapasztalatot igényel. A hibák kizárása elengedhetetlen művelete a meghibásodás behatárolásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát lépcsőházi kapcsoló. Hihetetlennek tűnhet, hogy mennyire összefüggenek a dolgok és a villamos hálózat egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A lámpák műszakilag megfelelő bekötése sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is hatással lehet az egyes körök villamos készülékeinek üzemelésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki hibákra.

A régi lakás hálózat felújítása sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy tapasztalattal, így gyorsan tudok elvégezni.

Bízom benne, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési munkákat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ebben számíthat rám egész nap, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) SOS villanyszerelési szolgáltatásai VI. kerület Nagykörút térségében non-stop a rendelkezésére állnak!