Villanyszerelő Szemlőhegy

Megosztás

Villanyszerelő Szemlőhegy

0-24 villanyszerelés Szemlőhegy területén

Villanyszerelő specialistaként gyakorlatilag rögtön vállalom a helyszínre érkezést – Szemlőhegy teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik például: megszakítók cseréje, kapcsolók cseréje, biztosíték cseréje. Mindenféle villamossági hibák megszüntetése, jótállással, villámgyors kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok szerelése és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés Szemlőhegy régiójában.

0-24 villanyszerelés Szemlőhegy övezetében

Villanyszerelő ügyelet intézményekben – profi villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése garanciával. SOS gyorsszolgálati hibaelhárítás a hét minden napján. Villanybojlerek bekötése és javítása Szemlőhegy régiójában. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám jellemzői: gyorsaság, minőség, elfogadható díjszabás!

 • impulzus relé bekötés időzítővel Szemlőhegy
 • gorenje villanytűzhely bekötése Szemlőhegy
 • villanytűzhely zárlat elhárítása
 • panel villanyszerelés árak
 • mozgásérzékelős lámpa bekötése Szemlőhegy
 • biztosíték bővítés
 • biztosítékot nem lehet visszakapcsolni Szemlőhegy
 • video kaputelefon vezetékezése Szemlőhegy
 • érintőkapcsoló csere Szemlőhegy
 • kapcsoló lámpa bekötése
 • elmű ajánlott villanyszerelő
 • ntc szakadt v. zárlatos
 • eph jegyzőkönyv Szemlőhegy
 • eph tanúsítvány megszerzése
 • indukciós főzőlap bekötése
 • pelgrim főzőlap Szemlőhegy
 • zúg a villanyóra
 • villanyóra nem forog Szemlőhegy
 • villanyóra szerelés Szemlőhegy
 • villanyóra zúgás Szemlőhegy

Szemlőhegyi ELMÜ minősített villanyszerelő

Villanyszerelés Szemlőhegy környékén

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi szolgáltatsokat: elektromos gyorsszerviz lakásban Szemlőhegy környékén, tápellátó hálózatok újjáépítése és rutinszerű ellenőrzése Szemlőhegy területén, új elektromos hálózatok létrehozása.

Villanyszerelő Szemlőhegy

Villanyszerelés Szemlőhegy:
Zárlat megszüntetés, kapcsolók cseréje, új hálózatok kivitelezése Szemlőhegy területén. Lakópark hibaelhárítás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok újjáépítése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A vezetékek és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a lakásban lévő ágak között. Az előírt földelés megvalósítása kötelező, és életet menthet. A falban futó kábelezés csak védelemmel ellátva futhat. Pusztán egy anyagból készült vezetékből szerelhető villamos hálózat. Az összes elektromos sorkapocs huzalozását kötelező ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Minden műszaki telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (pl. WC) ne vegyünk igénybe hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő specialista hajthatja végre. Nedves helyiségekben kizárólag földeléssel rendelkező dugaszoló aljzatokat használjunk. Tetőterekre még hatványozottabban érvényes, hogy hangsúlyozottan fontos a kiváló minőségű villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés Szemlőhegy övezetében

Mit biztosítok villanyszerelő gyorsszolgálatosként?
Villanyszerelő bizonyítvánnyal rendelkezem, és több éve ebben a szakmában végzem a munkámat. A megbeszéltek szerint megjelenek a munkaterületen. A nekem szánt munkát úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Hétvégén is dolgozom, non stop. Megfizethető munkadíjért vállalok munkákat Szemlőhegy vonzáskörzetében.

Mit lehet tudni a tapasztalt mesterről?
1. A szerelő honlapja átlátható, informatív és bizalmat kelt az olvasóban.
2. Az elérhetőségek könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap konkrét ötleteket és tanácsokat kínál.
4. Jutányos díjszabás, illetve jótállás a munkára.
5. Ügyeleti idő megjelenítése.
6. Szakképzett munkatárs aki tanácsot tud adni.
7. Pontos érkezés a munkaterületre.
8. Gondosan elvégzett, gyors munka.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés Szemlőhegy környékén megfizethető árakkal. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőben Szemlőhegy

A villanyszerelés önmagában felelősségteljes tevékenység. Amennyiben a műveleteket vizes helyiségekben kell végezni, akkor ez hatványozottan ül. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és az adott körülményektől függően akár a szuterén is.

A mostohább feltételek mellett végzett hibaelhárításra szigorú szabványok vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre sorolják be a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőszobába csapófedeles aljzatokat javasolunk, amelyek biztosítják az érintésvédelmet. Tilos a hosszabbító alkalmazása, csak a készülékek saját tápcsatlakozóját szabad földelt dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a villanyszerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen munka következménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése Szemlőhegy

Az elektromos áramütés eredménye lehet égési sérülés, amely járhat súlyos szívleállással is. Az egészség nem játék.

Elektromos tűzhely bekötése a konyhában

Az összes márkájú elektromos főzőlap gyártó által meghatározott elektromos hálózatra kötését és üzembe helyezését nyugodtan rám bízhatja. Sokan nem tudják, hogy a villamos gépek gyártói kizárólag szakképzett villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén szavatolja a működőképességet.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V Szemlőhegy

Amennyiben új villamos készüléket vásárol lakásába, tanácsos gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy házának villamos adottságai megfelelőek-e a nemrég vásárolt gép üzemelésének biztosítására.

Elosztószekrény karbantartása

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon lényeges szegmense a ház villamos hálózatának. Tökéletes megfelelősége technikai szempontból sarkalatos jelentőségű a hibák, zárlatok és áramszünetek kiküszöbölése céljából.

FI-relé bekötése Szemlőhegy

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi az egész hálózatot a meghibásodással szemben. A régi vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” életveszélyes, ezért tilos!! A balesetveszély elkerülése érdekében néhány évente ellenőriztetni kell a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberrel.

Elektromos bojler szerelése

Új villanybojler hosszú távú tartósságának alapvető előfeltétele korrekt módon elvégzett csatlakoztatás. Tapasztalatból mondom, hogy a házi barkácsolás már rengeteg meghibásodást idézett elő a lakásokban a villanybojler nem szakszerű csatlakoztatása miatt.

villanybojler biztonsági szelep bekötése Szemlőhegy

Életvédelmi okokból és a vízmelegítő működési idejének kiterjesztése érdekében jobb, ha az elektromos bojler csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy nem szabályosan elvégzett üzembe helyezés miatt. A csatlakozó vezetékek keresztmetszetének és terhelhetőségének felülvizsgálata fontos tevékenység a szakszerű bekötés.

Az elektromos bojler hatékony működtetése időközi karbantartást, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok gyors elhárítása

Az otthoni zárlatok azonnali hibakeresése és mentesítése fejlett technológiájú eszközöket és hozzáértést igényel. A szakaszolás nélkülözhetetlen lépése a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol lehet a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása zárlatos garázsvilágítás. Sokszor nem is gondolná, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és a villamos hálózat egyes részei, illetve a fogyasztók.

A lámpák előírás szerinti csatlakoztatása sem elhanyagolandó feladat, mert ez is kihathat a különféle áramkörök tápellátó eszközeinek funkcionálására vagy éppen az esetleges műszaki hibákra.

A lakás villanyszerelés gyakran igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, ezért gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési munkákat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, nyugodtan hívhat non stop, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ regisztrált villanyszerelő szolgáltatásai Szemlőhegy környékén 0-24 a rendelkezésére állnak!