Villanyszerelő Törökkő

Villanyszerelő Törökkő

Azonnali villanyszerelés Törökkő területén

Villanyszerelő szakemberként akár azonnal vállalom a kiszállást – Törökkő teljes területén és régiójában Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik például: zárlat megszüntetése, kapcsolók cseréje, biztosítócsere. Bármilyen jellegű elektromos hibaelhárítás, garanciával, akár azonnali kiszállással. Biztosítéktáblák cseréje. Új hálózatok kiépítése és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés Törökkő környékén.

Ügyeleti villanyszerelés Törökkő régiójában

Villanyszerelő ügyelet bevásárlóközpontokban – szakértő villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése szavatolva a munka minőségét. SOS gyorsszolgálati hibaelhárítás a hét minden napján. Vízmelegítők bekötése és javítása Törökkő régiójában. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám ismérvei: gyorsaság, precizitás, megfizethető munkadíj!

 • lépcsőház világítás korszerűsítés Törökkő
 • villanytűzhely főzőlap beüzemelés
 • villanytűzhely zárlat elhárítása
 • panel villanyszerelés árak
 • lámpa szerelés
 • olvadó biztosító érintésvédelem Törökkő
 • olvadó biztosíték cseréje Törökkő
 • falon kívüli vezetékezés
 • b típusú áramvédő kapcsoló szerelése
 • ospel kapcsoló bekötése
 • 106+6 kapcsoló bekötése
 • búvárszivattyú zárlat Törökkő
 • eph érintésvédelem
 • eph közdarab Törökkő
 • constructa főzőlap Törökkő
 • whirlpool főzőlap hiba
 • villanyóra égett szag Törökkő
 • villanyóra gyorsan forog Törökkő
 • villanyóra plombálás
 • méretlen fővezeték csere Törökkő

Törökkői SOS villanyszerelés

Villanyszerelés Törökkő övezetében

Villanyszerelőként vállalom az alábbi szolgáltatsokat: villamos rendszerek hibaelhárítása társasházban Törökkő környékén, villamos rendszerek újjáépítése és rutinszerű ellenőrzése Törökkő területén, új elektromos hálózatok megvalósítása.

non stop villanyszerelő Törökkő

Villanyszerelés Törökkő:
Elektromos hibakeresés, megszakítók cseréje, új hálózatok kivitelezése Törökkő régiójában. Épület gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a lakásban lévő ágak között. Az előírt földelés telepítése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban futó kábelezés csak védelemmel ellátva futhat. Kizárólag egy fajta anyagú vezetékből szerelhető villany vezeték hálózat. Minden elektromos sorkapocs bekötését lényeges ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Az összes műszaki szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Vizesblokkban (pl. fürdő) ne alkalmazzunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő profi végezheti. Vizes helyiségekben csak földeléssel rendelkező konnektorokat használjunk. Tetőterekre még hatványozottabban érvényes, hogy kiemelt jelentősége van a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása Törökkő

Villanyszerelés Törökkő régiójában

Mit biztosítok villanyszerelő gyorsszolgálatosként?
Villanyszerelő bizonyítvánnyal rendelkezem, és másfél évtizede ebben a szakmában végzem a munkámat. A megbeszéltek szerint megjelenek ott, ahol számítanak rám. Az aktuális feladatot a lehető legnagyobb odaadással végzem. Ünnepnapokon is dolgozom, éjjel-nappal. Korrekt díjszabással vállalok munkákat Törökkő területén.

Mit lehet tudni a tapasztalt mesterről?
1. A szakember honlapja érthető, informatív és hasznos.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal tippeket és bárki által bevethető megoldásokat nyújt.
4. Jutányos díjszabás, illetve garancia vállalás a munkára.
5. Nyitvatartás kiírása.
6. Szaktudással felvértezett mester a telefonvonal másik végén.
7. Precíz kiérés a munkaterületre.
8. Tiszta, gyors munkavégzés.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés Törökkő vonzáskörzetében kedvező költségkerettel. Ünnepnapokon is dolgozom.

Villanyszerelés fürdőszobában Törökkő

A villanyszerelés önmagában veszélyes tevékenység. Ha a műveleteket vizes helyiségekben kell végezni, akkor ez hatványozottan ül. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a pince is.

A szerelésre szigorú szabványok alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra osztályozzák a nedves helyiséget. A fürdőszobába csapófedeles dugaljakat alkalmazunk, amelyek növelik a biztonságot. Szigorúan tiltott a hosszabbító alkalmazása, csak a gépek saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a hibaelhárítást bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen bekötés következménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése Törökkő

Az elektromos áramütés eredménye lehet égési sérülés, amely járhat súlyos tartós károsodással is. Nem érdemes játszani vele.

Elektromos tűzhely bekötése a konyhában

Minden típusú villanysütő szakszerű csatlakoztatását és beüzemelését vállalom. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a villamos gépek gyártói csak engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén szavatolja a működőképességet.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V Törökkő

Ha esetleg új villamos berendezéseket vásárol lakásába, érdemes hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy a lakás villamos adottságai alkalmasak-e a nemrég vásárolt gép üzemelésének biztosítására.

Biztosítéktábla szerelése

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon kiemelt jelentőségű része a ház tápellátó hálózatának. Hibamentes műszaki állapota központi kérdés a hibák, rövidzárlatok és áramkiesések elkerülése céljából.

biztosítéktábla szerelése Törökkő

A biztosítéktáblában találhatók a kismegszakítók és a FI-relé is, amely óvja a teljes hálózatot a tönkremenetellel szemben. Az elavult vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása vészjósló következményekkel járhat, ezért nem megengedett!! A balesetveszély elkerülése érdekében bizonyos intervallum elteltével át kell vizsgáltatni a biztosítéktáblát jól képzett szakemberrel.

Elektromos vízmelegítő szerelése

Új villanybojler csöpögésmentes alapvető előfeltétele korrekt módon elvégzett beüzemelés. Sok-sok év mondatja velem, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már számtalan meghibásodást okozott a háztartásokban a vízmelegítő hiányos beüzemelése miatt.

villanybojler biztonsági szelep bekötése Törökkő

Életvédelmi okokból és a villanybojler üzemidejének kiterjesztése végett jobb, ha a vízmelegítő bekötését is villanyszerelőre bízza, mert leéghet az elektromos hálózat egy kontár módon elvégzett bekötés miatt. A üzembe helyezéshez szükséges vezetékek átmérőjének és terhelhetőségének felülvizsgálata kiemelt jelentőségű tevékenység a szakszerű üzembe helyezés.

Az elektromos bojler jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres ellenőrzést, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok hibakeresése

A lakásban keletkezett rövidzárlatok haladéktalan feltérképezése és mentesítése fejlett technológiájú berendezéseket és hozzáértést igényel. A szakaszolás elengedhetetlen lépése a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát lépcsőházi kapcsoló. Elképesztő, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és az elektromos rendszer egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A lámpák előírás szerinti üzembe helyezése sem elhanyagolandó tevékenység, mert ez is kihathat a különféle áramkörök tápellátó készülékeinek működésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki problémákra.

A lakás villanyszerelés sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, ezért gyorsan tudok végrehajtani.

Reménykedem abban, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, nyugodtan hívhat egész nap, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) villanyszerelési szolgáltatásai Törökkő régiójában 0-24 a rendelkezésére állnak!