Villanyszerelő VI. kerület Anker köz

Villanyszerelő VI. kerület Anker köz

SOS villanyszerelés VI. kerület Anker köz régiójában

Villanyszerelő specialistaként akár azonnal vállalom a kiszállást – VI. kerület Anker köz teljes területén és régiójában Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik egyebek között: elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, biztosíték cseréje. Bármilyen jellegű villamossági hibák megszüntetése, garanciával, villámgyors kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok szerelése és meglévő hálózatok naprakésszé alakítása. Villanyszerelés VI. kerület Anker köz régiójában.

0-24 villanyszerelés VI. kerület Anker köz vonzáskörzetében

Villanyszerelő ügyelet üzlethelyiségekben – hozzáértő villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése szavatolva a munka minőségét. Éjjel-nappali ELMÜ hibaelhárítás a hét minden napján. Vízmelegítők bekötése és javítása VI. kerület Anker köz vonzáskörzetében. Tűzjelző hálózat kiépítése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, pontosság, elfogadható díjszabás!

 • lépcsőház világítás relé bekötés
 • villanytűzhely elektromos bekötése
 • villanytűzhely zárlat elhárítása VI. kerület Anker köz
 • rejtett világítás szerelés
 • zúg a biztosíték
 • biztosíték ellenőrzés
 • biztosíték lecsap
 • vezetékezés falban VI. kerület Anker köz
 • csengő kapcsoló bekötése
 • 105-ös kapcsoló bekötése VI. kerület Anker köz
 • 1 pólusú kapcsoló bekötése
 • villamos zárlat VI. kerület Anker köz
 • eph gázcső
 • eph védelem
 • főzőlap beszerelése
 • főzőlap kiszerelése VI. kerület Anker köz
 • villanyóra átírás elmű VI. kerület Anker köz
 • elmű új villanyóra
 • régi villanyóra cseréje
 • villanyóra visszafelé forog

VI. kerület Anker közi ELMÜ ajánlott villanyszerelő

Villanyszerelés VI. kerület Anker köz övezetében

Villanyszerelőként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: táphálózati gyorsszolgálat lakásban VI. kerület Anker köz területén, villamos rendszerek felújítása és időszakos ellenőrzése VI. kerület Anker köz régiójában, új elektromos hálózatok létesítése.

Villanyszerelő VI. kerület Anker köz

Villanyszerelés VI. kerület Anker köz:
Zárlat megszüntetés, konnektorok cseréje, új hálózatok kiépítése VI. kerület Anker köz területén. Családi ház villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét pl. egy társasház lakásai között. Az előírt földelés megvalósítása kötelező, és életet menthet. A falban lévő kábelezés csak védőcsövezésben engedélyezett. Csak egy fajta anyagú kábelből szerelhető villany vezeték hálózat. Az összes elektromos sorkapocs huzalozását fontos ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Minden villamos telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (pl. WC) ne vegyünk igénybe hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő profi bonyolíthatja le. Nedves helyiségekben az előírásoknak megfelelően földeléssel ellátott konnektorokat alkalmazzunk. Padlásterekre még hatványozottabban igaz, hogy kiemelt jelentősége van a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása VI. kerület Anker köz

Villanyszerelés VI. kerület Anker köz övezetében

Mit nyújtok villanyszerelő mesteremberként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és több éve ezen a területen tevékenykedem. Pontosan megjelenek ott, ahol számítanak rám. Az aktuális feladatot a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is számíthat rám, non stop. Korrekt díjszabással vállalok villanyszerelést VI. kerület Anker köz területén.

Melyek a jó szerelő ismérvei?
1. A szerelő weboldala átlátható, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és bizalmat kelt az olvasóban.
2. Az elérhetőségek könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja tippeket és bárki által bevethető megoldásokat kínál.
4. Elfogadható árak, illetve jótállás a munkára.
5. Nyitvatartás olvashatóvá tétele jól látható helyen.
6. Szaktudással felvértezett mester aki tanácsot tud adni.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a munkaterületre.
8. Gondosan elvégzett, célra törő munka.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés VI. kerület Anker köz övezetében olcsó költségkerettel. Ünnepnapokon is dolgozom.

Villanyszerelés fürdőben VI. kerület Anker köz

A villanyszerelés már maga is veszélyes foglalatosság. Amennyiben ezt vizes helyiségekben kell végezni, akkor ez fokozottan igaz. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és az adott körülményektől függően akár a szuterén is.

Azt ilyen jellegű munkára szigorú szabványok alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre csoportosítják a vizes területet. A fürdőbe csapófedeles konnektorokat ajánlunk, amelyek fokozzák az érintésvédelmet. Szigorúan tiltott a hosszabbító használata, csak a készülékek saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a szerelést adja át hozzáértő mesternek!

Szakszerűtlen munka eredménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése VI. kerület Anker köz

Az áramütés hatása lehet érrendszeri és idegi bántalom, amely járhat súlyos légzési paralízissel is. Nem érdemes játszani vele.

Villanytűzhely bekötése a konyhában

Valamennyi márkájú villanytűzhely gyártó által meghatározott elektromos hálózatra kötését és beüzemelését vállalom. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a villamos készülékek gyártói csak engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén nyújt garanciát.

Zanussi villanytűzhely bekötése 220V VI. kerület Anker köz

Ha esetleg új villamos készüléket vásárol otthonra, melegen ajánlott gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy a lakás villamos adottságai megfelelőek-e a nemrég vásárolt készülék üzemelésének biztosítására.

Lakáselosztó szervizelése

A biztosítéktábla a fővezeték felől lényeges része otthona villamos hálózatának. Kifogástalan műszaki állapota lényeges a meghibásodások, zárlatok és áramkiesések kiküszöbölése végett.

FI-relé bekötése VI. kerület Anker köz

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja a teljes hálózatot a meghibásodással szemben. Az elavult vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása nagyon kockázatos, ezért tilos!! A balesetveszély elkerülése érdekében bizonyos intervallum elteltével érdemes átnézetni a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező villanyszerelővel.

Villanybojler szervizelése

Új villanybojler jó működésének feltétele az előírás szerinti csatlakoztatás. Sok-sok év mondatja velem, hogy a házi barkácsolás már számtalan problémát okozott a háztartásokban az elektromos bojler hiányos üzembe helyezése folytán.

villanybojler bekötése konnektorba VI. kerület Anker köz

Életvédelmi okokból és a vízmelegítő élettartamának kitolása végett jobb, ha az elektromos bojler csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, ugyanis leéghet az elektromos hálózat egy nem szabályosan végrehajtott csatlakoztatás miatt. A beüzemeléshez szükséges vezetékek átmérőjének és terhelhetőségének felülvizsgálata fontos tevékenység az előírásszerű üzembe helyezés.

Az elektromos bojler hatékony működtetése rendszeres ellenőrzést, villamos felülvizsgálatot igényel!

Rövidzárlatok hibakeresése

A lakásban keletkezett rövidzárlatok azonnali hibakeresése és elhárítása fejlett technológiájú műszereket és szakértelmet igényel. A szakaszolás elengedhetetlen művelete a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Sokszor nem is gondolná, hogy mennyire kapcsolódnak a dolgok és a villamos rendszer egyes részei, illetve a fogyasztók.

A lámpák szabványos bekötése sem elhanyagolandó feladat, ugyanis ez is kihathat bizonyos hálózati fogyasztók elektromos berendezéseinek működésére vagy éppen az esetleges műszaki problémákra.

A vezetékek áthúzása sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy gyakorlattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, nyugodtan hívhat non stop, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) SOS villanyszerelési szolgáltatásai VI. kerület Anker köz területén éjjel-nappal a rendelkezésére állnak!